• Standaard header

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Dambacher Transport Services BV gevestigd aan de Quinten Matsyslaan 67, 5642 JC in Eindhoven . KvK-inschrijfnummer  met BTW-nummer . Voor vragen of contact kun je mailen met info@dambacher.nu.

Waar we in deze privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we geen informatie vragen of opslaan die niet relevant zijn voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Dambacher Transport Services BV samen met derde partijen. Denk hierbij aan een websitebeheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@dambacher.nu.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Uitbreiding wagenpark.

    Er zijn in november drie nieuwe auto's toegevoegd aan ons wagenpark. Deze...

    Lees meer
  • Valentijns actie

    Onze relatie DSV heeft een mooie valentijnsactie. Een aantal opleggers hebben...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Koeriersdiensten

    Koeriersdiensten

    Het streven is om onze relaties een totaaloplossing aan te bieden. Of het nu gaat om 1 envelop die met spoed naar Amsterdam...

    Lees meer
  •   Chauffeursdiensten

    Chauffeursdiensten

    Bij DTS Kunt u ook alleen een chauffeur inhuren. Denk daar bij aan ziekte van uw chauffeur of een piek in de door u uit te...

    Lees meer
  • Contractvervoer

    Contractvervoer

    Wilt u graag uw eigen uitstraling aan uw vervoersactiviteiten koppelen? Daarvoor is het niet nodig om een eigen wagenpark...

    Lees meer
  • Value added services

    Value added services

    Ook als uw vervoer net een beetje meer aandacht nodig heeft, of extra werkzaamheden op het losadres noodzakelijk zijn, dan...

    Lees meer
  • Op & overslag

    Op & overslag

    Op onze locatie hebben wij de beschikking over een ruime loods van 300 m2 welke beveiligd en verwarmd is. Deze opslagruimte...

    Lees meer
  • ADR transporten

    ADR transporten

    Dambacher Transport Services is ook uw vertrouwde partner op het gebied van ADR transporten (gevaarlijke stoffen)...

    Lees meer
  • Groupagevervoer

    Groupagevervoer

    Wilt u deelladingen, losse pakketten, enkele pallets of andere goederen efficiƫnt vervoeren? Met groupagevervoer zijn wij....

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.